my blogg

Senin, 13 Februari 2012

Rabu, 18 Januari 2012

resep makanan cepat saji

cari di sini ya gan!!!!!!



hehehehe...



http://resepmasakankuliner.com/resep/makanan-cepat-saji

soal soal conditional sentences bgian 2


Soal Conditional sentences
1. They will come if you ……..… them
A. invited            C. Invite
B. inviting           D. Invites
Jawab: C
2. She ……..… type the letter if she had more
time
A. would              C. can
B. could                                D. Was
Jawab: a
3. You will not pass the test ……..… you study
hard
A. if                        C. would
B. could                                D. Can
Jawab: A
4. If you hungry, you ……..… take something to
eat
A. was   C. are
B. were                D. Can
Jawab: D
5. If he ……..… well, he would win the game
A. play                  C. playing
B. played             D. Plays
Jawab: B

6. If you had been sick, you ……..… some
medicine
A. would have taken      C. Would had take
B. could have taken        D. Could had taken
Jawab: A
7. You ……..… if you walk in the rain (sick)
A. will sicks        C. Would sick
B. will sick           D. Could sicks
8. If we don’t try to save the Borobudur temple,
we ……..…
A. will losed       C. Could lose it
B. would lose it                D. Will lose it
Jawab: D
9. You wouldn’t pass the examination unless
you ……..… hard
A. studiying        C.study
B. studied           D. Studite
Jawab: B
10. If he had played well, he ……..… won the
A. would have   C. Is
B. could have     D. Are
Jawab: A

soal soal conditional sentences


soal conditional sentences :
Multiple Choices

1. I cannot finish this work unless you … me
a. helped
b. don’t help
c. help
d. didn’t help
2. If you try again, you … it well
a. will do
b. could do
c. has done
d. would do
3. If the man … carelessly, he would get an
accident
a. drives
b. didn’t drive
c. doesn’t drive
d. drove
4. She would have returned the book …
a. if you asked her
b. unless you asked her
c. if you had asked her
d. unless you had asked her
5. We will miss the first train, unless we … early
a. get up
b. got up
c. had got up
d. don’t get up
6. “Will you tell Mary about it?”
a. if i met her
b. if i don’t meet her
c. if i meet her
d. if i didn’t meet her
7. If you hurt him, I … something you
a. I would have done
b. I should have done
c. I might have done
d. I would done
8. If I pass my final test, what …?
a. you will buy for me
b. will you buy for me
c. would you buy for me
d. you would buy for me
9. Unless I know the answer, I … the question
a. will answer
b. won’t answer
c. would answer
d. wouldn’t answer
10. Would you repair this radio if you tools?
a. get
b. get
c. will get
d. had got

Selasa, 17 Januari 2012

soal - soal active voice pilihan ganda dan jawabannya


Rubahlah kalimat berikut ini menjadi Active voice:
1.They were met by him yesterday
A. he met them yesterday           C. He was them yesterday
B. he are met them yesterday   D. He were them met yesterday
Jawaban: A. He met them yesterday

2. They have been met by him
A. he has will met them                C. He has met them
B. he was met them       D. He were met them
Jawaban: C He has met them

3. This plant had been watered by her for 5 minutes when I got here
A. she had watered this plant for 5 minutes when i got here
B. she have watered this plant for 5 minutes when i got here
C. she was watered this plant for 5 minutes when i got here
D. she were watered this plant for 5 minutes when i got here
Jawaban: A. She had watered this plant for 5 minutes when I got here
4. This plant was being watered by her.
A. she are watering this plant
B. she were wastering this plant
C. she was watering this plant
D. she will wastering this plant
Jawaban : C. She was watering this plant
5. They would be being met by him.
A. he would be meeting them
B. he could be meeting them
C. he are be meeting them
D. he are be met them.
Jawaban : A.He would be meeting them


passive voice


Rubahlah kalimat berikut ini menjadi passive voice:
1.He meets them everyday
A. they are met by him everyday              C. They met by him everyday
B. they were met by him everyday          D. They was met by him everyday
Jawaban:  A. They are met by him everyday
2.He will meet them tomorrow
A. They are will met by him tomorrow    C. They will met by him tomorrow
B. they will be met by him tomorrow      D. They was will met by him tomorrow
Jawaban: B. They will be met by him tomorrow
3.He will have met them before I get there tomorrow.
A. they was have been met by him before i get there tomorrow
B. they are have been met him before get there tomorrow
C. they are will been met by him before i get there tomorrow
D. they will have been met by him before i get there tomorrow
Jawaban: D. They will have been met by him before I get there tomorrow
4. She would have watered this plant.
A. this plant would have been watered by her
B. this plant could have been watered by her
C. this plant have watered by her
D. this plant have wastered her
Jawaban : A. This plant would have been watered by her.
5. He is meeting them now.
A. they are being met by him now
B. they being met by him now
C. they are met by him now
D. they met by him now

Jawaban : A. they are being met by him now

soal - soal passive voice pilihan ganda dan jawabannya


1. All the books in the library______by the minister of Finance last year.
A. Were given             C. has given
B. gave            D. give
A
2. It’s no use expecting an answer today, as your proposal_______by his mother.
A.had not yet been receive     C. will not have been received yet
B. is not receive yet                D. will receive
C
3. I became quite nervous when I knew that I would be _______by
Mr. Kusman Aji.
A. Was interviewing    C. interviewed
B. Interview                 D. Interviewing
C