my blogg

Rabu, 18 Januari 2012

soal soal conditional sentences bgian 2


Soal Conditional sentences
1. They will come if you ……..… them
A. invited            C. Invite
B. inviting           D. Invites
Jawab: C
2. She ……..… type the letter if she had more
time
A. would              C. can
B. could                                D. Was
Jawab: a
3. You will not pass the test ……..… you study
hard
A. if                        C. would
B. could                                D. Can
Jawab: A
4. If you hungry, you ……..… take something to
eat
A. was   C. are
B. were                D. Can
Jawab: D
5. If he ……..… well, he would win the game
A. play                  C. playing
B. played             D. Plays
Jawab: B

6. If you had been sick, you ……..… some
medicine
A. would have taken      C. Would had take
B. could have taken        D. Could had taken
Jawab: A
7. You ……..… if you walk in the rain (sick)
A. will sicks        C. Would sick
B. will sick           D. Could sicks
8. If we don’t try to save the Borobudur temple,
we ……..…
A. will losed       C. Could lose it
B. would lose it                D. Will lose it
Jawab: D
9. You wouldn’t pass the examination unless
you ……..… hard
A. studiying        C.study
B. studied           D. Studite
Jawab: B
10. If he had played well, he ……..… won the
A. would have   C. Is
B. could have     D. Are
Jawab: A

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar